Referenties

Naam : *
- Dit veld is verplicht
E-mail : *
- Dit veld is verplicht - Ongeldig e-mailadres
Bericht : *
- Dit veld is verplicht


23 messages
Geschreven op 20/01/2020-18:44 door
Monique
Hallo iedereen, ik wil jullie iets vertellen over de slimline.. In het
begin wilde ik het ook niet geloven wat dat toestel allemaal kon..
Maar nu ben ik er aan verslaafd. Bij Marjolein voel je je direct op je
gemak. In de slimline is het door de warmte, het ledlicht en de 
trillingen heel ontspannend. Het zet vetmassa om in spiermassa 
en laat de vetpercentage dalen. Je krijgt er ook meer energie door 
Nu kan ik na mijn werk thuis nog veel meer doen, wat ik voor de 
slimline niet meer kon, want ik was te moe. En waar ik ook heel blij 
van ben is dat ik 20 kg ben afgevallen. Ik voel mij dus super goed in
mijn vel en mijn huid is stevig en strak. Bedankt Marjolein 
 
Geschreven op 02/10/2019-20:22 door
Monique Sterken
Naar aanleiding van een beurtenreeks in de slimline bij Marjolein wil ik dit even kwijt. Mijn ervaring wil ik delen zodat andere klanten of geïnteresseerden de stap zetten en de weg vinden naar Healing Sun and beauty.
Tijdens beurt in de slimline droom je zalig weg, de warmte zorgt voor een behaaglijk aangenaam gevoel. Een zacht muziekje, en je zakt nog dieper weg. Na de sessie voel je de energie in je lichaam opborrelen, je voelt je als herboren, je kan bergen verzetten. Deze energie voel je 's anderendaags nog verder werken. Wie wil dit niet voelen ! Zeker in zo een donker kil seizoen als de herfst brengt de slimline de zomerse "enery" in je "body". Dus de slimine een aanrader. Zeker met en onder de begeleiding van Marjolein, een kei in haar vak.
En dan heb ik het nog niet over het verbranden van calorieën en het strakker worden van het lichaam wat een uiterst aangenaam bijverschijnsel is :)

 
Geschreven op 26/07/2019-18:42 door
F.A.
Zowel ikzelf (M, 38j) als mijn partner (M, 49j) behaalden reeds mooie resultaten met de Lipocryo behandelingen waarbij onze buikomtrek en lovehandles behoorlijk afnamen in omvang.  In de Slimline komen we dan weer heerlijk tot rust, een ideaal zen-moment onder de professionele en warme begeleiding van Marjolein. Ik had in de lente erg veel last van lentemoeheid en moeilijk slapen, dankzij de slimline heb ik meer energie, ben ik opgewekter en slaap ik beter.  De Slimline doet je ook behoorlijk wat kcal verbranden, mijn vetpercentage neemt af en mijn spiermassa neemt toe, mijn lichaam wordt een stuk steviger en dat merk ik vooral ter hoogte van mijn borstspieren, billen, bovenbenen en kuiten. Mijn partner is al heel wat kilootjes kwijt in de slimline. Kortom, de resultaten zijn duidelijk zichtbaar in een periode van een 8-tal weken.  Ook voor wie gewoon eens nood heeft aan een rustig zen-momentje, is de slimline een aanrader!  Bedankt Marjolein! F.A.
 
Geschreven op 04/03/2019-19:24 door
CK

Ik ben een man van 56 jaar en al enkele jaren klant bij Marjolein van der Tuin, voor de zoveelste keer een SLIMLINE kuur genomen, gewoon omdat het zo heerlijk is een uurtje genieten van de warmte en de trillingen en tegelijkertijd  het verbranden van calorieën met bijkomende gewichtsverlies en het omzetten van VETMASSA in SPIERMASSA! In combinatie met wat gezonder eten en beetje sporten ben ik op een zestal maanden 20,2 kilo afgevallen; van 92.4 naar 72.2 KG!!! Zeker proberen!!!

 
Geschreven op 22/01/2019- 9:19 door
mieke
Ben nu een goede maand bezig met de slimline in combinatie met de dermosonic en de resultaten blijven niet uit.
Mijn huid is al veel gladder en de cellulite is al iets minder maar vooral ik voel me fitter en heel goed in mijn vel.
Ben ondertussen ook al enkele kilo's kwijt dankzij het advies van Marjolein, ze is super in haar job.
 
Geschreven op 02/11/2018-11:57 door
Yildirim funda
Ik ben de mama van abdulkadir van 12jaar
Die te zwaar woog via mijn zusterke ben ik 
Bij marjolein terecht gekomen die voor mijn
Zoon de slimline heeft aangeraden om 
Aftevallen.we zijn nu meer dan een maand 
Verder en hij is verschilende kilo's kwijt
Is meer activer en voeld zich goed in z'n
Veld.marjolein is heel vriedelijk.dank je wel
MArjolein ben heel tevreden.
Marjolein voor je advies
 
Geschreven op 31/10/2018-14:48 door
Katy

De kilootjes bleven maar aankomen jaar na jaar en al zoveel mogelijke dieeten gevolgd maar steeds niet vol te houden en na het stoppen ermee het dubbel er terug bij. Dan toch de moed gevonden om eens bij Marjolein binnen te stappen en de slime line uit te proberen. Na enkele beurten voelde ik al de energie en de kilo's gingen er vanzelf af , ook wel door gezonder te eten , maar nu dankzij de slim line gaat het eens zo gemakkelijk en voel me terug super en aantrekkelijk . Ondertussen zijn we een half jaar verder en is er 18 kg af en ben ik van maat 46 naar 38 gegaan. Dankzij de slime line ben ik terug gelukkig met mezelf en voel me er heel erg goed mee.

De isojet behandeling heb ik ook al gedaan en is echt een zalige behandeling .

Nu nog een beetje aan de boven benen werken daar heb ik al 2 behandeling met de lipocryo aan gehad en daar is ook al een goed resultaat te zien .

Dus bedankt Marjolein voor al je goede advies en positieve energie , ik ben al meer dan tevreden met het behaalde resultaat.

 
Geschreven op 12/06/2018-13:28 door
Luca
Ik heb altijd al last gehad van kleine "vetrolletjes" die niet wouden weggaan, hoe hard ik ook sportte of op mijn eten lette. Ik heb 4 behandelingen laten doen met de Lipocryo. Mijn buik is nu lekker strak en ik hoef mij dus nergens meer zorgen over te maken.
Ik ben super tevreden met het resultaat!
Bedankt aan Marjolein om deze behandelingen aangenaam en vlot te laten verlopen.
Veel succes nog!
 
Geschreven op 26/03/2018- 7:33 door
Mirjam
De Slimline is werkelijk een super ervaring. De warmte doet je  zoveel deugd. Je werkt in principe al slapend aan je conditie. Mijn energiepeil neemt echt toe.  Ook mijn rugpijn vermindert. De trillingen in combinatie met de warmte zorgen voor een heerlijk ontspannend gevoel. En voor Marjolein is geen moeite te veel! Dankjewel Marjolein.
 
Geschreven op 20/01/2018-19:03 door
Marleen Verding
Ik was een ochtend bij Marjolein: wat een ervaring! Je voelt je meteen op je gemak bij Marjolein. Eerst een gelaatsverzorging met de Isojet en Skin-Karma: heerlijk genieten en meteen zichtbaar resultaat. Vervolgens een Lipocryo behandeling, daarna in de Slimline, een zalig zen moment. Het was genieten met een hoofdletter! Dankjewel, Marjolein !
 
Geschreven op 13/12/2017-12:42 door
khadija

Ik heb gisteren voor de eerste keer een behandeling gehad met de slimline en gelaat-osojet.

de slimline was een heel ontspannende beleving, een echte aanrader!
 
Geschreven op 28/11/2017-22:00 door
Gwenny
Hallo,ik een jonge vrouw van 39 jaar. Ik ga al een een tijdje in de SlimeLine bij Marjolein. En ben zeer tevreden. Heb een drukke en zware job. De SlimeLine geeft me de ontspanning die ik nodig heb, en vooral de energie erna, zeker in deze periode van t jaar! Op deze manier heb ik mijn gewicht ook onder controle nu. Marjolein is een zeer lieve en vriendelijke vrouw die je ook onmiddellijk op je gemak stelt. En de moed geeft om door te gaan. Kijk er elke keer weer naar uit om te kunnen en mogen gaan. Bedankt Marjolein voor de fijne behandelingen.
 
Geschreven op 22/11/2017-19:51 door
Lambert
Hallo , ik ben een man van 54 jaar en ben in augustus begonnen in de" slimline" bij Marjolein.
 Hoewel ik het niet bewust heb meegemaakt vergelijk ik de slimline met de baarmoeder. Het geeft mij een gelukzalig gevoel en als ik eruit kom voel ik me herboren. Ik voel me dan ook een beetje vermoeid maar de dag erna voel ik eens te meer de energie. Ook word ik gewogen voor en na mijn slimline beurt en ik moet toegeven  dat ik aangenaam verrast ben door de resultaten. Er is een verschil van ongeveer 500 gram tot 1 kg die ik tijdens de beurt verlies met zalig niets doen ja zelfs met een uiltje te vangen in de slimline. Ook de begeleiding, het respect en de vriendelijkheid waarmee Marjolein telkens weer, met je omgaat vind ik in één woord super. Ik kijk elke week opnieuw uit naar mijn slimline-dag en vind het zeker een aanrader of eens het proberen waard. Ook de kilootjes die eraf gaan zijn mooi meegenomen. 
Mijn besluit staat vast. Ik ga er zeker mee door!!!! Groetjes en tot maandag Marjolein, Lambert
 
Geschreven op 20/11/2017-12:42 door
Monique

Hallo, me again, na een aantal beurten in de 'slim line', nog steeds heel tevreden. Elke keer opnieuw een beleving, volledige ontsnapping aan de buitenwereld in de warme cocoon.  Lekker ontstressen, volop genieten, lekker warm, af en toe een briesje, ontspannen muziekje.  S' anderendaags met hernieuwde energie aan de slag. Marjolein volgt mij perfect op. Alles wordt netjes genoteerd. Dikke pluim en duim voor haar. Groetjes, Monique


 
Geschreven op 27/10/2017-11:18 door
Monique

Ik heb dinsdag een eerste kennismaking met de "Slim Line" gehad onder deskundige begeleiding van Marjolein. Dit was een uiterst prettige ervaring. Ik wist niet wat ik moest verwachten toen ik het toestel zag. Maar wat een beleving, tijdens de sessie ebde de stress uit het lichaam weg, ik voelde me zorgeloos. De combinatie van de warmte, het briesje dat zachtjes af en toe over mijn gezicht gleed, de afwisseling van het licht maakte dat ik me in de wolken waande. Pure ontspanning en toch calorieën verliezen !! Ik kijk uit naar de tweede beurt en het vervolg.
Ik kan het iedereen warm aanbevelen. Ik ga in ieder geval door. En bedankt Marjolein voor de fijne begeleiding. Tot volgende week. Monique

 
Geschreven op 09/10/2017-19:19 door
Christel
Ik ben een vrouw van 45 jaar en had last van vetophoping aan de binnenkant van mijn billen, een probleem in de zomer want kleedjes dragen lukte niet meer door de wrijving van de billen.  Ik ben bij  Marjolein langsgeweest voor een lipocryo behandeling.  Het is een supertoffe vrouw waar ik een grote bewondering voor heb.  De behandeling was pijnloos met een heel mooi resultaat.  Je bent bij haar in zeeeeer goede handen.  Ook kreeg ik van haar een gratis beurt in de slimline.  Wat een ontspanning en voor mij als fibromyalgie-patiënt een grote verlichting van de pijn , super.  Dankjewel voor alles Marjolein.
 
Geschreven op 29/10/2016-12:56 door
Costa

Ben een man van 53 jaar, sinds 1 oktober 2016 in behandeling bij Marjolein, ben op 1 maand tijd ongeveer 2.5 kg afgevallen (slimline) in combinatie met fitness 3x per week en ook door op mijn voeding te letten (geen extreme dieet), niet te vergeten heb ik mij ook laten behandelen met de lipocryo methode voor mijn buik en is er na 1 behandeling al reeds zichtbaar resultaat! In het begin was ik zeer sceptisch(waarschijnlijk zoals de meeste mensen denk ik) maar nu verheug ik mij al op de volgende lipocryo behandeling, voor mensen die twijfelen gewoon een aanrader, daarbij ook nog een zeer professionele, vriendelijke begeleiding en opvolging van Marjolein!
 
Geschreven op 25/06/2016-22:02 door
Sabine
Vorig jaar een kuur slim line gedaan was zo supergoed meegevallen dat ik nu opnieuw kuur gestart ben, voelt zo goed. Na een dag werken lekker gaan ontspannen, tijd voor jezelf nemen en bovenal afvallen, verstrakken en energie krijgen. Ik kijk elke week weer uit naar mijn moment. Marjolein tot dinsdag ????
 
Geschreven op 17/05/2016-11:36 door
Patrick

Hallo ik ben Patrick een man van 51 jaar

 

De slim line geeft mij erg veel energie welke ik normaal niet heb tijdens de winter periode

Normaal tijdens de winter periode wegens vitamine D tekort voel ik mij moe futloos

Door de slim line heb ik hier geen last meer van maar heb ik een energie boost gekregen  

Ik voel mij door de slim line fitter en ik heb veel meer energie de gehele week door

Hierdoor ben ik ook weer gaan sporten

Bovendien verbruik je erg veel calorieën tijdens en na de behandeling van de slim line

Dit omdat het ook door blijft werken ook al lig je er niet meer in

Bij mij kwam 1 x slim line overeen met wat een man normaal verbruikt aan calorieën tijdens een gehele dag!!!

Ik doe 1 x per week de slim line en ben totaal 5 kg af gevallen na 10 keer in de slim line te gaan liggen

Heerlijk relaxen ,lekker warm liggen en niets doen en ook nog afvallen

Nooit gedacht dat de slim line zoveel effect zou hebben op mij  

Zeker een aanrader

 
Geschreven op 29/04/2016-12:36 door
Sabine

Hallo allemaal ik ben Sabine, zoals je kunt zien op het filmpje ben ik het uithang bord van Healing Sun & Beauty. Ik heb Marjoleine een jaar geleden leren kennen en heb er nog geen dag spijt van, ik heb dan ook al alles bij haar gedaan het is gewoon super ik geniet nu nog wekelijks van haar behandelingen en zeker vooral van de slimline daar kom ik tot rust en geniet van de warmte je voelt zo de energie boven komen en daarbij verlies je nog calorieën terwijl je er in lig niks te doen als dat niet mooi mee genomen is :) het is gewoon een aanrader voor iedereen en zeker voor mensen die last hebben in hune rug, reuma....... kortom voor van alles zou zeggen, voor je beter in je vel te voelen en er goed uit te zien één adres Healing Sun & Beauty in Diepenbeek bij ons Marjolein ;) Tot ziens :)

                     

 
Geschreven op 26/04/2016-12:27 door
Véronique
Dit is een ware metamorfose voor mijn buik en billen! Op een paar keer tijd heb ik 2,6 kg vet omgezet in spieren en ik voel het aan mijn buik en billen!! Ik ben super enthousiast...Mijn acné op mijn wangen is ook stilaan aan het verdwijnen...zalig!
De warmte doet me zo goed want ik ben geplaagd door fybromialgie en artrose en doe er ook maar een hernia bij  ;-) ... Ik vind het zeer weldadig en ik heb een soepeler gevoel - dit komt zeker ook door de ontgifting van toxische stoffen in mijn lichaam waardoor het verzuurd.
Ik heb ook sterk de indruk dat mijn lichaamswarmte op peil blijft de hele dag - betere doorbloeding kan daarvoor zorgen.
Bedankt Marjolein - Dit resultaat had ik niet verwacht!! Een ontspannen lichaam en geest.

Véronique
 
Geschreven op 23/04/2016-11:20 door
Verrassend
Via, via gehoord over de Slimline. Eerst dacht ik ja hoor je gaat in een apparaat liggen, verliest calorieën en je zou er nog energie van krijgen. Maar ik voelde mij helemaal uitgeput dus ik had zoiets van baat het niet dan schaadt het niet. Een afspraak gemaakt bij Healing Sun & Beauty en heerlijk relaxend in de Slimline gelegen. Toen ik eruit kwam voelde mijn lichaam heerlijk warm maar veel was er (nog) niet veranderd. Marjolein vertelde mij dat ik of heel moe ging worden of de energie ging voelen. Nu, ik heb het geweten ik was enorm moe. En had die nacht heel goed geslapen, ik dacht nog als dit zo blijft is dit dus niets voor mij. Op naar de 2 de sessie en wonderbaarlijk was dit het tegenovergestelde van de 1 ste sessie. Niets moe meer en inderdaad voelde ik toen wel de energie. Heerlijk is dat als je thuis komt van werken en je kunt je huishoudelijke taken doen zonder die vermoeidheid. Ik ben nu 4 x in de Slimline geweest en ik voel mij super. Mijn humeur is er op vooruit gegaan, mijn vermoeidheid is verdwenen, mijn gewicht is omlaag gegaan, mijn huid is al zichtbaar strakker. En wat ook mooi mee genomen is, mijn man is ook content want doordat ik s'avonds niet meer moe ben is het "tussen de lakens" ook weer super. Marjolein bedankt en tot volgende week....
 
Geschreven op 28/03/2016- 0:04 door
Broeders Anja
de slimline is ideaal om te ontstressen en te relaxeren , je geniet van de warmte en de rustgevende muziek . je voelt je veel energieker en kan de hele wereld aan na een beurt in de slimline  . een aanrader voor iedereen je moet het geprobeerd hebben om te weten waar we over spreken .
dank je wel marjolein voel me een heel ander mens

 

Back to Top