Referenties

Naam : *
- Dit veld is verplicht
E-mail : *
- Dit veld is verplicht - Ongeldig e-mailadres
De datum waarop de servicebeurt :
- Dit veld is verplicht
Bericht : *
- Dit veld is verplicht


13 messages
Geschreven op 13/12/2017-12:42 van
khadija

Ik heb gisteren voor de eerste keer een behandeling gehad met de slimline en gelaat-osojet.

de slimline was een heel ontspannende beleving, een echte aanrader!
 
Geschreven op 28/11/2017-22:00 van
Gwenny
Hallo,ik een jonge vrouw van 39 jaar. Ik ga al een een tijdje in de SlimeLine bij Marjolein. En ben zeer tevreden. Heb een drukke en zware job. De SlimeLine geeft me de ontspanning die ik nodig heb, en vooral de energie erna, zeker in deze periode van t jaar! Op deze manier heb ik mijn gewicht ook onder controle nu. Marjolein is een zeer lieve en vriendelijke vrouw die je ook onmiddellijk op je gemak stelt. En de moed geeft om door te gaan. Kijk er elke keer weer naar uit om te kunnen en mogen gaan. Bedankt Marjolein voor de fijne behandelingen.
 
Geschreven op 22/11/2017-19:51 van
Lambert
Hallo , ik ben een man van 54 jaar en ben in augustus begonnen in de" slimline" bij Marjolein.
 Hoewel ik het niet bewust heb meegemaakt vergelijk ik de slimline met de baarmoeder. Het geeft mij een gelukzalig gevoel en als ik eruit kom voel ik me herboren. Ik voel me dan ook een beetje vermoeid maar de dag erna voel ik eens te meer de energie. Ook word ik gewogen voor en na mijn slimline beurt en ik moet toegeven  dat ik aangenaam verrast ben door de resultaten. Er is een verschil van ongeveer 500 gram tot 1 kg die ik tijdens de beurt verlies met zalig niets doen ja zelfs met een uiltje te vangen in de slimline. Ook de begeleiding, het respect en de vriendelijkheid waarmee Marjolein telkens weer, met je omgaat vind ik in één woord super. Ik kijk elke week opnieuw uit naar mijn slimline-dag en vind het zeker een aanrader of eens het proberen waard. Ook de kilootjes die eraf gaan zijn mooi meegenomen. 
Mijn besluit staat vast. Ik ga er zeker mee door!!!! Groetjes en tot maandag Marjolein, Lambert
 
Geschreven op 20/11/2017-12:42 van
Monique

Hallo, me again, na een aantal beurten in de 'slim line', nog steeds heel tevreden. Elke keer opnieuw een beleving, volledige ontsnapping aan de buitenwereld in de warme cocoon.  Lekker ontstressen, volop genieten, lekker warm, af en toe een briesje, ontspannen muziekje.  S' anderendaags met hernieuwde energie aan de slag. Marjolein volgt mij perfect op. Alles wordt netjes genoteerd. Dikke pluim en duim voor haar. Groetjes, Monique


 
Geschreven op 27/10/2017-11:18 van
Monique

Ik heb dinsdag een eerste kennismaking met de "Slim Line" gehad onder deskundige begeleiding van Marjolein. Dit was een uiterst prettige ervaring. Ik wist niet wat ik moest verwachten toen ik het toestel zag. Maar wat een beleving, tijdens de sessie ebde de stress uit het lichaam weg, ik voelde me zorgeloos. De combinatie van de warmte, het briesje dat zachtjes af en toe over mijn gezicht gleed, de afwisseling van het licht maakte dat ik me in de wolken waande. Pure ontspanning en toch calorieën verliezen !! Ik kijk uit naar de tweede beurt en het vervolg.
Ik kan het iedereen warm aanbevelen. Ik ga in ieder geval door. En bedankt Marjolein voor de fijne begeleiding. Tot volgende week. Monique

 
Geschreven op 09/10/2017-19:19 van
Christel
Ik ben een vrouw van 45 jaar en had last van vetophoping aan de binnenkant van mijn billen, een probleem in de zomer want kleedjes dragen lukte niet meer door de wrijving van de billen.  Ik ben bij  Marjolein langsgeweest voor een lipocryo behandeling.  Het is een supertoffe vrouw waar ik een grote bewondering voor heb.  De behandeling was pijnloos met een heel mooi resultaat.  Je bent bij haar in zeeeeer goede handen.  Ook kreeg ik van haar een gratis beurt in de slimline.  Wat een ontspanning en voor mij als fibromyalgie-patiënt een grote verlichting van de pijn , super.  Dankjewel voor alles Marjolein.
 
Geschreven op 29/10/2016-12:56 van
Costa

Ben een man van 53 jaar, sinds 1 oktober 2016 in behandeling bij Marjolein, ben op 1 maand tijd ongeveer 2.5 kg afgevallen (slimline) in combinatie met fitness 3x per week en ook door op mijn voeding te letten (geen extreme dieet), niet te vergeten heb ik mij ook laten behandelen met de lipocryo methode voor mijn buik en is er na 1 behandeling al reeds zichtbaar resultaat! In het begin was ik zeer sceptisch(waarschijnlijk zoals de meeste mensen denk ik) maar nu verheug ik mij al op de volgende lipocryo behandeling, voor mensen die twijfelen gewoon een aanrader, daarbij ook nog een zeer professionele, vriendelijke begeleiding en opvolging van Marjolein!
 
Geschreven op 25/06/2016-22:02 van
Sabine
Vorig jaar een kuur slim line gedaan was zo supergoed meegevallen dat ik nu opnieuw kuur gestart ben, voelt zo goed. Na een dag werken lekker gaan ontspannen, tijd voor jezelf nemen en bovenal afvallen, verstrakken en energie krijgen. Ik kijk elke week weer uit naar mijn moment. Marjolein tot dinsdag ????
 
Geschreven op 17/05/2016-11:36 van
Patrick

Hallo ik ben Patrick een man van 51 jaar

 

De slim line geeft mij erg veel energie welke ik normaal niet heb tijdens de winter periode

Normaal tijdens de winter periode wegens vitamine D tekort voel ik mij moe futloos

Door de slim line heb ik hier geen last meer van maar heb ik een energie boost gekregen  

Ik voel mij door de slim line fitter en ik heb veel meer energie de gehele week door

Hierdoor ben ik ook weer gaan sporten

Bovendien verbruik je erg veel calorieën tijdens en na de behandeling van de slim line

Dit omdat het ook door blijft werken ook al lig je er niet meer in

Bij mij kwam 1 x slim line overeen met wat een man normaal verbruikt aan calorieën tijdens een gehele dag!!!

Ik doe 1 x per week de slim line en ben totaal 5 kg af gevallen na 10 keer in de slim line te gaan liggen

Heerlijk relaxen ,lekker warm liggen en niets doen en ook nog afvallen

Nooit gedacht dat de slim line zoveel effect zou hebben op mij  

Zeker een aanrader

 
Geschreven op 29/04/2016-12:36 van
Sabine

Hallo allemaal ik ben Sabine, zoals je kunt zien op het filmpje ben ik het uithang bord van Healing Sun & Beauty. Ik heb Marjoleine een jaar geleden leren kennen en heb er nog geen dag spijt van, ik heb dan ook al alles bij haar gedaan het is gewoon super ik geniet nu nog wekelijks van haar behandelingen en zeker vooral van de slimline daar kom ik tot rust en geniet van de warmte je voelt zo de energie boven komen en daarbij verlies je nog calorieën terwijl je er in lig niks te doen als dat niet mooi mee genomen is :) het is gewoon een aanrader voor iedereen en zeker voor mensen die last hebben in hune rug, reuma....... kortom voor van alles zou zeggen, voor je beter in je vel te voelen en er goed uit te zien één adres Healing Sun & Beauty in Diepenbeek bij ons Marjolein ;) Tot ziens :)

                     

 
Geschreven op 26/04/2016-12:27 van
Véronique
Dit is een ware metamorfose voor mijn buik en billen! Op een paar keer tijd heb ik 2,6 kg vet omgezet in spieren en ik voel het aan mijn buik en billen!! Ik ben super enthousiast...Mijn acné op mijn wangen is ook stilaan aan het verdwijnen...zalig!
De warmte doet me zo goed want ik ben geplaagd door fybromialgie en artrose en doe er ook maar een hernia bij  ;-) ... Ik vind het zeer weldadig en ik heb een soepeler gevoel - dit komt zeker ook door de ontgifting van toxische stoffen in mijn lichaam waardoor het verzuurd.
Ik heb ook sterk de indruk dat mijn lichaamswarmte op peil blijft de hele dag - betere doorbloeding kan daarvoor zorgen.
Bedankt Marjolein - Dit resultaat had ik niet verwacht!! Een ontspannen lichaam en geest.

Véronique
 
Geschreven op 23/04/2016-11:20 van
Verrassend
Via, via gehoord over de Slimline. Eerst dacht ik ja hoor je gaat in een apparaat liggen, verliest calorieën en je zou er nog energie van krijgen. Maar ik voelde mij helemaal uitgeput dus ik had zoiets van baat het niet dan schaadt het niet. Een afspraak gemaakt bij Healing Sun & Beauty en heerlijk relaxend in de Slimline gelegen. Toen ik eruit kwam voelde mijn lichaam heerlijk warm maar veel was er (nog) niet veranderd. Marjolein vertelde mij dat ik of heel moe ging worden of de energie ging voelen. Nu, ik heb het geweten ik was enorm moe. En had die nacht heel goed geslapen, ik dacht nog als dit zo blijft is dit dus niets voor mij. Op naar de 2 de sessie en wonderbaarlijk was dit het tegenovergestelde van de 1 ste sessie. Niets moe meer en inderdaad voelde ik toen wel de energie. Heerlijk is dat als je thuis komt van werken en je kunt je huishoudelijke taken doen zonder die vermoeidheid. Ik ben nu 4 x in de Slimline geweest en ik voel mij super. Mijn humeur is er op vooruit gegaan, mijn vermoeidheid is verdwenen, mijn gewicht is omlaag gegaan, mijn huid is al zichtbaar strakker. En wat ook mooi mee genomen is, mijn man is ook content want doordat ik s'avonds niet meer moe ben is het "tussen de lakens" ook weer super. Marjolein bedankt en tot volgende week....
 
Geschreven op 28/03/2016- 0:04 van
Broeders Anja
de slimline is ideaal om te ontstressen en te relaxeren , je geniet van de warmte en de rustgevende muziek . je voelt je veel energieker en kan de hele wereld aan na een beurt in de slimline  . een aanrader voor iedereen je moet het geprobeerd hebben om te weten waar we over spreken .
dank je wel marjolein voel me een heel ander mens

 

De internetgebruiker wordt gesteld :

  • Dat de huidige site is begiftigd met een bediening van matiging van berichten gepost voordat hun distributie
  • Dat de aankondigingen zijn geclassificeerd door chronologische bestellingen
  • Dat er geen tegenpartij in de aanbetaling van het advies op de site
  • Dat zijn advies worden bewaard door de uitgever van de site voor onbepaalde duur.

Back to Top